Lecturers

 
 
docenti Cosvitec
 

Our academic staff consists of professionals selected from university professors, scholars of national importance and experts in the fields of quality, environment, safety, ethics, management, and optimization of business processes.
For the activities of designing and teaching related to our Courses and Master’s Degree, Cosvitec relies on the collaboration of senior professionals originating from the Certification Bodies, from companies and management consulting company.
The flexibility of our organizational structure enables to place at the service of our clients the expertise of professionals constantly updated and capable of providing pupils with the necessary know-how to the inclusion in the labor market.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

docenti Cosvitec
Personalul nostru academic este format din profesionisti selectati din profesori universitari, oameni de știință de importanță națională și experți în domeniile de calitate, mediu, siguranta, etica, managementul și optimizarea proceselor de afaceri.
Pentru activitățile de proiectare și de predare legate de cursurile noastre și de Master, Cosvitec se bazează pe colaborarea de profesioniști de înalt nivel provenind de la organismele de certificare, de la companii și companie de consultanta de management.
Flexibilitatea structurii noastre organizatorice permite de a pune la slujba clientilor nostri expertiza de profesionisti actualizat constant și capabile de a furniza elevilor cu know-how-ul pentru includerea pe piața muncii.